Doi ”prieteni” l-au lăsat pe un brașovean fără bani

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată” .

În fapt, la data de 09 august a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 44 ani, cu privire la faptul că în seara zilei de 08.08.2021, în jurul orei 22.30, ar fi fost deposedat, prin acte de violență, de o sumă de bani, de către două persoane necunoscute, cu care s-ar fi împrietenit în cursul aceleiași zile și împreună cu care ar fi consumat băuturi alcoolice.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind doi bărbați, unul în vârstă de 28 ani din județul Neamț, iar celălalt, în vârstă de 40 ani din județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: