Doi bărbați reținuți după ce au încălcat ordinele de protecție

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Hărman, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.

În fapt, la data de 05 iulie 2020, în jurul orei 20.15, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 38 ani, cu privire la faptul că soțul său s-a deplasat la domiciliul său din localitatea Teliu, jud. Brașov, încălcând în acest fel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 27 februarie 2020, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție, prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de soția sa, precum și față de domiciliul acesteia.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, în sensul că s-a deplasat la domiciliul soției sale și ar fi avut discuții contradictorii cu aceasta.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

La data de 05 iulie 2020, în jurul orei 05.30, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată de către o femeie din municipiul Făgăraș, jud. Brașov, cu privire la faptul că fostul său concubin, ar fi pătruns fără drept în locuința sa și i-ar fi adresat injurii.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 17 iunie 2020, în jurul orei 05.15, bărbatul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi pătruns fără drept în locuința fostei sale concubine, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Făgăraș la data de 17 iunie 2020.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violare de dominiliu” și  „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, dosar instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: