Doctorul Florin Orțan și-a depus candidatura pentru Primăria Brașov. Cine se află pe lista de la Consiliul Local

PSD Brașov a depus astăzi la Biroul electoral Municipal dosarele de candidatură ale candidatului la Primăria Brașov, dr. Florin Orțan și ale echipei de candidati pentru Consiliul Local Brașov.

Lista la Consiliul Local este deschisă de Lucian Pătrașcu, liderul Organizației Municipale. Acesta este urmat de Alexandra Crivineanu, purtătorul de cuvânt al PSD. Urmează Marius Potea, Raluca Stancu, Daniel Colceriu, Laurențiu Ilie, Adorian Aron, Gabriela Urse, Andrei Răducan și Ciprian Anghel.

De menționat că social-democrații brașoveni nu l-au uitat pe colegul lor Horia Stancu. În semn de respect și prețuire pentru tânărul care a plecat prea devreme dintre noi, liderii PSD i-au oferit locul 4 pe lista de la Consiliul Local, astfel ca proiectele tânărului să fie duse mai departe.

Suprinzătoare este absența de pe listă a candidatului pentru Primăria Brașov, dr. Florin Orțan. De regulă, candidatul la primărie se regăsește și pe lista de la Consiliul Local, tocmai pentru a trage lista, find considerat o ”locomotivă”.

Marius Dunca, președintele Organizației Județene PSD Brașov:
„Avem cei mai buni candidați la alegerile locale din Municipiul Brașov și din tot județul. Florin Orțan este un foarte bun manager, care a format echipe perfomante oriunde a lucrat și care știu că își dorește să însănătoșească administrația locală.
Intrăm în această campanie cu mult optimism și cu dorința de a schimba lucrurile în bine, pentru că brașovenii s-au săturat de promisiunile neîndeplinite ale PNL din ultimii 30 de ani.”

„Candidez la Primărie pentru că vreau să îmi pun toată experiența de management acumulată în cariera de medic, în folosul brașovenilor. Intru în acestă competiție electorală cu un plan integrat de măsuri, unite de un fir roșu important pentru toți brașovenii – sănătatea! Credința mea profundă este că un oraș nu se poate dezvolta și nu poate crește sănătos fără un sistem medical bine pus la punct, în care cetățeanul, de data asta în calitate de pacient, să se simtă în siguranță și încrezător că orice problemă ar avea, va fi rezolvată de specialiști motivați și bine pregătiți.” a declarat Florin Orțan

Referitor la candidații pentru Consiliul Local, senatorul Florin Orțan a adăugat:
„Sunt un om de echipă, un om care a construit echipe peste tot pe unde am lucrat. Știu cât de important este să lucrezi alături de oameni competenți și cât de important este să îți alegi colaboratorii cu grijă. Tocmai de aceea, venim cu o echipă puternică pentru Consiliul Local Brașov. Sunt oameni tineri, profesioniști în domeniile lor de activitate, care își vor pune toată expertiza în folosul brașovenilor.”

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: