Doar doi parlamentari s-au deplasat la Feldioara să discute cu angajații intrați în greva foamei (FOTO)

Doar doi parlamentari au avut bunăvoința să discute cu angajații de la CNU Feldioara care au intrat în greva foamei din cauza restanțelor salariale. Este vorba despre deputații George Simion(AUR) și Marian Rasaliu(PSD).

George Simion & Rasaliu Marian,  vă mulțumim frumos pentru toată susținerea și implicare avută din partea dumneavoastră !!!!! Vă mulțumim pentru simplul fapt că nu ați ținut cont de culoarea politică și ați fost alături de noi !!!!! 🙏🤗 RESPECT !!!!!”, a scris pe pagina de facebook Mihaela Schneider, cea care a postat și poze cu cei doi.

Într-o altă postare,

Mulțumim frumos din suflet pentru tot sprijinul , implicarea ,și atenție acordată angajaților de la Compania Națională a Uraniului Sucursala Feldioara Domnului Rasaliu Marian Deputat de Brașov PSD !!!! MULT RESPECT !!!!”, au postat pe facebook și alți angajați ai Companiei Naționale a Uraniului din Feldioara.

Din coaliția aflată la guvernare, niciun parlamentar nu a avut curaj să afle problemele cu care se confruntă angajații de acolo.

Să nu mai spunem că nici cei din Prefectură nu s-au ”riscat” să afle ce se întâmplă acolo. Dacă în trecut, prefecții sau subprefecții erau primii care ajungeau la fața locului să discute cu greviștii, acum, reprezentanții Guvernului în teritoriu stau ascunși.

One thought on “Doar doi parlamentari s-au deplasat la Feldioara să discute cu angajații intrați în greva foamei (FOTO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: