Doar câteva zile până la Gala ”Aici pentru TINE”, ediția a III-a . Andreea Marin, Adrian Sînă, Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu și Eduard Ungureanu, alături de brașovenii care vor să facă fapte bune

Vineri, 22 februarie, ora 18:00, la Hotel ARO Palace Brașov, pentru a treia oară consecutiv, va avea loc o nouă ediție a galei anuale de caritate, organizată de Asociația ”Aici pentru TINE” și Agenția de publicitate AdTeam. Sunt așteptați peste 200 de oameni din Brașov și din țară, personalitati importante din lumea business-ului, modei sau artei, media si TV, dar și vedetele Galei din acest an – Andreea Marin, Adrian Sînă, Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu și Eduard Ungureanu.

La Gala ”Aici pentru Tine” se vor strânge donații pentru două dintre cele mai grave cazuri ale asociației: Florin, un băiețel de 11 ani, foarte bolnav de rinichi și cu probleme mari la coloană și șold, și Bogdan, un tânăr de 33 de ani, aflat la limita dintre viață și moarte, din cauza insuficienței cardiace severe.

”Gala este mai mult decât un eveniment la care se strâng donații, este mult mai mult decât un spectacol cu vedete sau un bal, la care se plătește intrarea. Este un moment în care ne desprindem de lupta zilnică pentru putere sau de hrănire a ego-ului, ca să fim mai buni, mai atenți la ceilalți. Este o ocazie de a ieși din noi înșine, pentru a fi alături de cei care au o nevoie imensă de ajutorul nostru. Oamenii pleacă de la Gală mai fericiți, mai împăcați, cu inima mai ușoară, pentru că au făcut ceva bun. Oamenii devin mai înțelegători, mai dispuși să-i accepte pe cei diferiți, pe cei marginalizați, iar asta face ca lumea în care trăim să fie mai bună, măcar cu puțin. Sunt multe vieți care au fost salvate, și nu mă refer doar la cazurile medicale grave, ci și la cazuri sociale, cum e cel al Elisabetei Căldărar, un om care a fost reintegrat perfect în societate, după ieșirea din închisoare, și a cărei poveste o vom prezenta la Gală. Elisabetei nu i se dădea nici o șansă, pentru că era de etnie romă și savarsise o infractiune grava, iar acum este un om de încredere, are un serviciu, la care este văzută foarte bine, plătește taxe, în loc să primească ajutor de la stat. Pentru oameni ca ea și ca mulți alții facem acest eveniment. Dar și pentru oamenii importanți, care pot să ajute și care au nevoie de un imbold.”, declară Adina Camelia Gal, Președintele Asociației ”Aici pentru TINE”.

Andreea Marin va fi pentru al treilea an prezentatoarea evenimentului și va înmâna diplomele de responsabilitate socială, acordate celor mai importanți susținători ai asociației.Cei care vor fi prezenți la gală, vor putea urmări recitalurile cântăreților Adrian Sînă, Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu și Eduard Ungureanu, un mini-concert al trupei Unda, o scenă de balet, o prezentare de modă  in care vedete sunt si copiii asociației, dar si o licitație de rochii ale Casei de Modă Celebre și o degustare de vin, plus alte momente surpriză.

Banii strânși la Gala ”Aici pentru TINE”, din donații, bilete și licitații, vor fi direcționați către cazurile asociației. În 2017, din fondurile obținute, a fost cumpărată o proteză specială și s-au asigurat tratamente costisitoare pentru Cara Maria, o tânără mamă, fără un picior, care suferă de tulburarea genetică ”factorul V Leiden” și boala ”Lupus”, o combinație critică din punct de vedere medical. Iar în 2018, datorită fondurilor strânse la Gală, a fost salvată viața lui Răzvan, printr-un transplant de rinichi, făcut cu succes, și au fost asigurate tratamentele costisitoare pentru Cristina, o fetiță paralizată total.

Anul acesta, se vor strânge bani pentru Florin și Bogdan. Florin este un baiețel minunat, care se luptă, de când s-a născut, cu o boală gravă la rinichi și cu afecțiuni la coloană și șold. Povestea lui Florin este tragică: în primele 6 luni de viață, deși a făcut tratamente intense cu antibiotice, a suferit numeroase infecții urinare și a fost internat lunar, de câte două ori, în spital, apoi, la doar 9 luni, a suferit prima intervenție chirurgicală, din cauza hidronefrozei. La vârsta de 2 ani a fost operat, din nou, pentru a i se pune șoldul la loc, iar piciorul stâng i-a fost scurtat cu 4 cm. La nici 4 ani, după o infecție foarte gravă la rinichi, a fost trimis la București, unde i s-a pus diagnosticul reflux vezico-ureteral bilateral, de gradul 5, și i s-a montat un tub, la rinichiul stâng, pentru a putea elimina urina. De atunci, băiețelul poartă permanent acest tub, care îi este schimbat la fiecare 3 luni, și care îl împiedică să poarte corsetul necesar vindecării coloanei. Florin merge la școală cu scutec, în care se scurge urina, iar în ultimii trei ani nu a crescut deloc în greutate sau înălțime, având doar 12 kg, la 11 ani.

Bogdan este proaspăt tătic și are o soție care îl iubește, dar, la 33 de ani, este într-o situație disperată. De câteva luni, se zbate între viață și moarte, din cauza unei insuficiențe cardiace severe, care face ca inima lui să bată la 20% din capacitate, fiindu-i afectate și organele interne – ficat, rinichi, colecist, și circulația venoasă. Viața lui atârnă de un fir de ață și soția se străduiește să strângă 5.000 euro, pentru defibrilatorul cardiac, care să-l mențină în viață, până va putea face un transplant.

Toți care vor să participe la Gala ”Aici pentru TINE” pot achiziționa o invitație, de pe site-ul aociației, la adresa asociatiaaicipentrutine.ro/product/bilete-gala-2019/.

PARTENERI: AdTeam Brașov, Aro Palace, Avevent Brașov, D.O Security, Casa de Modă Celebre, Direcția de Servicii Sociale Brașov, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brașov, Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov, Coresi Shopping Resort, Artemis Models, Prefectura Brașov, Transilvania Art Galery, Andrei Husti, Asociația Culturală Funzin, Asociația SCUT, Serigrafie Brașov, A.I.L. Advertising, Chemarc.

 

SPONSORI: Leitz România, Play Tika România, Cos2000, Duvenbeck, Yolans Com, Olympus România, Promedivet Sovata, Conex Distribution Iași, Forex, Cofetăria Saray, Cofetăria Bombo, Aerotech, Speed &Trust, Antalus, Media Expres, Zao Planet Brasov, Oxygazon, Skotech  Solutions, Paniti Impex, Kronospan România,  Mondo Instal, Pizza Hot, Ecosprint 78, Kronstadt Imobiliare, Asma uși, Avantgarda Timișoara, Lactate Brădet, Nym House Residence, Asociația Mundia Cluj, Daco Hostel, Sirona Dental Clinic.

 

PARTENERI MEDIA: TVR1, Agerpres, BizBrașov, Bună Ziua Brașov, Transilvania 365, News Brașov, MyTex, Ziare.com, Știri Locale 24, Presa Online 24, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Ziare pe net, stiriziare.com, Feedler.ro, Curierul Național, FWD Bv, Zile și Nopți Brașov, Antena 1 Brașov, RTT Brașov.

 

Despre noi

 

Asociația ”Aici pentru Tine” s-a înființat în 2015 și, de atunci, sprijină copii, adulți și bătrâni cu povești de viață impresionante, din tot județul Brașov și chiar din alte județe din țară.

Este una dintre puținele asociații care furnizează servicii de asistență în comunitate, pentru grupuri marginalizate, cum ar fi mamele maltratate, copiii abandonați, tinerii din familii sărace, cu rezultate deosebite la învățătură, dar și pentru copii sau adulți cu grave probleme medicale.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012  și a fost LICENȚIATĂ în acordarea de Servicii Sociale în Comunitate, pentru persoane adulte cu vârsta între 35 și 65 de ani, care se află în situații de izolare socială, risc de sărăcie și excluziune socială (venituri reduse, locuință precară, analfabetism sau educație precară), deținând un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.

De asemenea, asociația deține un protocol de colaborare cu Direcția Generală pentru Asistența Socială și Protecția Copilului din Brașov, cu scopul derulării de activități instructiv-educativ-culturale (cursuri, spectacole, expoziții, simpozioane etc.) pentru și împreună cu beneficiarii centrelor de plasament din subordinea Direcției.

Pentru orice alte informații despre Gala și Asociația ”Aici pentru TINE”, o puteți contacta pe Adina Gál – președintele Asociație ”Aici pentru Tine”:

Telefon : 0726.686.793; 0726/686.800

Email: contact@asociatiaaicipentrutine.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: