Diversiunea USR cu privire la atribuțiile viceprimarilor. Când e de bine, iese Coliban în față, când e de rău, de vină este viceprimarul PNL

Portavocele USR vor cu orice preț să-l scoată basma curată pe primarul Allen Coliban. Astfel, pentru a masca neputința primarului, ”goarnele” de serviciu induc în eroare brașovenii afirmând că de vină aproape pentru orice este viceprimarul de la PNL, pentru că el are atribuții în fișa postului. Numai că, useriștii nu spun și faptul că primarul s-a băgat aproape peste tot. De exemplu, sportul a fost în atribuțiile viceprimarului Sebastian Rusu. Doar pe hârtie, pentru că, în realitate, cel care iese în față cu declarații pe acest subiect este primarul Allen Coliban.

Același lucru s-a întâmplat și cu parcările din Brașov. Atribuțiile sunt la viceprimarul Rusu, dar cel care s-a ”tăvălit” în live-uri pe lângă sediul P&P a fost Allen Coliban, bineînțeles, pentru imagine, că alte rezultate nu au avut văicărelile lui de pe facebook. Podul de la Fartec este, la fel, tot în atribuțiile viceprimarului PNL. Cine a vorbit până acum despre pod? Primarul Coliban!

Cu alte cuvinte, când îi convine, atribuțiile sunt la el, când este de rău, atribuțiile sunt, clar, la viceprimarul Rusu. Dacă tot sunt tari în clanță pe facebook și pasează responsabilitatea doar într-o direcție, poate ar trebui ca useriștii să povestească pe rețelele de socializare și cum se bagă exmatriculatul peste atribuțiile altora, lucru firesc de altfel, fiind șeful. Dar dacă tot este șef și iese cu declarații, să își asume și părțile negative, așa cum ar fi normal.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: