”Distracția” lui Coliban cu P&P i-a costat până acum pe brașoveni aproape 100.000 de lei

Abia a început litigiul și Primăria Brașov a plătit o sumă uriașă de bani avocatului.

20.000 de EURO! Atât a plătit Primăria Brașov avocatului Raluca Trandafir pentru procesele cu firma P&P, cea care a administrat parcările din municipiu. Potrivit reprezentanților Primăriei Brașov, s-au plătit 2 facturi. Una de 51.175,95 lei si una de 47.959,98 lei. Banii au constat în reprezentarea în 6 procese și activitatea de consultanță. Cu toate că primarul Coliban plătește o căruță de bani, astăzi s-a respins recursul formulat de recurentul – pârât Consiliul Local al Municipiului Braşov împotriva sentinţei civile nr. 364/23.04.2021 pronunţată de Tribunalul Covasna. Cu alte cuvinte, o bătălie pierdută. Partea proastă este că procesele sunt abia la început. Dacă ”războiul” se va întinde câțiva ani, ce sumă va primi avocatul? Precizăm că este vorba despre bani publici, banii brașovenilor.

Reaminim că primarul Braşovului, Allen Coliban, a contractat un cabinet de avocatură în urmă cu câteva luni. Potrivit conducerii Primăriei Brașov, tariful încasat de cabinetul de avocatură este de 470 de lei pe oră.

Interesant este de văzut ce fac juriștii din Primăria Brașov, pentru ce sunt plătiți dacă în instanță instituția este reprezentată de cabinete de avocatură.

 

2 comentarii la „”Distracția” lui Coliban cu P&P i-a costat până acum pe brașoveni aproape 100.000 de lei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: