Directorașii din Brașov care lucrează la stat folosesc autoturismele de serviciu după bunul plac

Sunt oameni la Brașov care nu au muncit mai deloc în sistemul privat și s-au lipit numai de funcții bine plătite la stat. Pe lângă salarii bunicele, ”lipitorile” politice au beneficiat și de multe facilități, cum ar fi autoturisme de serviciu. Doar că directorașii nu au înțeles că mașinile trebuie folosite doar în interes de serviciu, nu și când doresc ei să tragă un pui de somn acasă. Astfel, o mulțime de ”șefi” se plimbă cu mașinile statului prin tot orașul, fac cumpărături, adică consumă banii românilor după bunul plac. Este vorba despre instituții unde directorașii au ajuns politic, nicidecum pe bază de competență. Sunt frecători de mentă atât în oraș, cât și prin stațiunile turistice din județ. Unii au ajuns șefi deși nu au nicio legătură cu domeniu, iar în anii petrecuți în instituții nu au ieșit cu nimic în evidență, având un management defectuos. Trist este faptul că o parte dintre ei nici măcar nu își cunosc fișa postului. Cu toate acestea, formațiunile politice mari i-a susținut pe scaune pentru că unii sunt vocali la partid sau mai adună oameni în campania electorală. În viitorul apropiat vă vom prezenta traseul directorilor și ”competențele” acestora, dar și cum au frecat banii statului de pomană, mai ales pe combustibilul folosit la mașini. Pe câțiva dintre aceștia îi găsim și pe listele de consilieri județeni sau locali.

Poate ca este timpul ca si autoritățile statului competente să intervină și să mai taie din elanul rutier al directorașilor.

One thought on “Directorașii din Brașov care lucrează la stat folosesc autoturismele de serviciu după bunul plac

  • 3 noiembrie 2020 la 19:33
    Permalink

    Este foarte bine ca veti prezenta aceste cazuri dar ar fi foarte bine sa prezentati si cazurile de pensionari reangajati in institutiile de stat,cumuland pensia cu salariul sau cu cei care au implinit varsta legala de pensionare dar li se prelungesc contractele/raporturile de serviciu la nesfarsit ; e un fenomen care ia amploare tot mai mare de la o zi la alta tot I’m institutiile in fruntea carora se afla diversi politicieni !

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: