Directoarea de la Spitalul Clinic de Neurologie și Psihiatrie Brașov nu a scăpat de arest

Magistrații brașoveni au respins luni contestația depusă de directorul financiar al Spitalului Clinic de Neurologie și Psihiatrie Brașov, Diana Croitoru, în ce privește arestarea preventivă.

” În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b rap. la art. 204 Cod procedură penală, respinge contestaţia formulată de către inculpata CROITORU DIANA MIHAELA împotriva încheierii camerei de consiliu nr. 75 din data de 21.05.2020, pronunţată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, pe care o menţine. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă inculpata la plata a 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 25.05.2020.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  61/2020  25.05.2020”, se arată pe portalul instanței. Spitalul implicat în acest scandal se află în subordinea Consiliului Județean Brașov.

Precizăm că directoarea este acuzată că ar fi sustras din spital echipamente medicale pe care le-a ”transferat” la azilul de bătrâni din Moieciu pe care îl administra.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: