Directoarea de la Neuro arestată pentru 30 de zile

Diana Croitoru, directorul financiar de la Spitalul Neurologie și Psihiatrie din Brașov, arestată preventiv pentru 30 de zile.  Reamintim faptul că polițiștii brașoveni au efectuat miercuri mai multe percheziții la spitalele din Brașov. Printre unitățile vizate se numără și Spitalul de Neurologie și Psihiatrie. Potrivit anchetatorilor, directoarea ar fi transferat o serie de bunuri de la spital la un azil de bătrâni pe care îl administra.

”Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada stării de urgență, cadre medicale sau angajați ai unor instituții, s-ar fi sustras de la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, solicitând și beneficiind în acest sens, de certificate de concedii medicale fictive și totodată de materiale de uz sanitar în interes propriu.” se arată în comunicatul IPJ Brașov.

One thought on “Directoarea de la Neuro arestată pentru 30 de zile

  • 22 mai 2020 la 10:52
    Permalink

    Asteptam sa ajunga si la mentorul ei, fost consilier judetean si membru de marca PNL Brasov, + TUDOSE + clanul CROITORU , Laurentiu, Maria, Ionut, Cosmin. Sa speram ca vedem ancheta si pe achizitii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: