Dino Parc va plăti pentru 6527 mp de pădure suma de 176.499 euro pe o perioadă de 39 de ani

Vreți să derulați o afacere și să luați 6527 de mp de pădure lângă orașul Râșnov? Nimic mai simplu, luați legătura cu Primăria Râșnov. De curând, instituția a oferit o bucată de pădure celor care dețin Dino Parc,
la un preț bunicel, de aproximativ 370 de euro pe lună/4500 euro pe an. Suprafața totală de pădure este de 6527 mp. Valoarea contractului, conform raportului de evaluare, este de 176.499,96 euro pe o perioada de 39 de ani. Deci atat primeste primaria in total, pe 39 de ani. Totul se pare că a fost posibil cu ajutorul consilierilor locali, care nu au considerat că este un preț mic pentru o bucată de pădure de genul acesta, situată chiar lângă oraș.
În aceste condiții, bănuim că nu s-a făcut o favoare pentru Dino Parc să beneficieze doar ei de aceste facilități, ci pot să obțină astfel de suprafețe și alți proprietari de firme. În caz contrar, ar fi o problemă dacă numai unii ar beneficia și alții nu. Cu siguranță mai sunt afaceriști care vor să deruleze o afacere în zona Cetății Râșnov, cea care, de fapt, reprezintă un brand în zonă. Într-un top realizat de publicația americană Conde Nast Traveller, Cetatea Râșnov se numără printre cele mai frumoase 10 castele din lume, chiar dacă unii susțin că în zonă atracția este parcul cu dinozauri. Ceva spun unii și altceva revistele de specialitate.
Precizăm că printre acționarii de la Dino Parc se numără Adrian Apostu, cel care este văzut des pe lângă Adrian Veștea, fostul primar care a făcut posibilă realizarea parcului Dino, Gabriel Rozorea care, întâmplător, a ajuns Director General – şef ocol al Regiei Publice Locale a Pădurilor Piatra Craiului RA Zărneşti şi Arpad Sarkany.
 
 
 
 
 
 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: