Din nou în față! Institutul Cantacuzino, invitat de OMS la controlul de calitate al testelor pentru noul coronavirus SARS-CoV-2

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino” din nou în prima linie. Alături de prestigioase laboratoare din lume, Laboratorul Infecții Respiratorii Virale va participa la controlul extern de calitate al testelor efectuate pentru identificarea noului coronavirus SARS-CoV-2.

”Organizația Mondială a Sănătății recunoaște profesionalismul specialiștilor cantacuziniști.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino” a primit invitația de la Organizația Mondială a Sănătății și va participa prin Laboratorul Infecții Respiratorii Virale, în perioada aprilie-iulie a.c., alături de prestigioase laboratoare din lume, la controlul extern de calitate al testelor efectuate pentru identificarea noului coronavirus SARS-CoV-2.
În funcție de rezultate, Laboratorul Infecții Respiratorii Virale, certificat de către Organizația Mondială a Sănătății ca fiind Centru Național de Referință pentru gripă în România, va putea primi aceeași certificare și pentru noul coronavirus SARS-CoV-2” este mesajul postat pe pagina de Facebook a institutului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: