Din conducerea PNL, direct pe scaunul de manager la RATBV

La Brașov nu mai contează foarte mult experiența administrativă pentru a ocupa o funcție, ci doar culoarea politică. Când spunem experiență nu ne referim la cei care au fost administratori la propriile firme, ci la oameni care au ceva ani în spate într-o companie mare, nicidecum un ”SRL” de apartament. Un exemplu elocvent este societate RATBV. Până zilele trecute, societatea a fost condusă de către Ovidiu Bucurei. Numai că acesta a fost schimbat dintr-odată, fără prea mare tam-tam. Interimatul pentru 4 luni va fi asigurat de către liberalul George Cornea, un tânăr cu funcții la PNL, chiar unul dintre cei care se ocupa și de comunicarea partidului. Până acum, tânărul era președinte în Consiliul de Administrație al societății.

Partea proastă este că în ultimii ani instituțiile din subordinea Consiliului Local sau Județean au devenit așa niste locuri unde se ”antrenează” unii politicieni pentru momentul în care vor ”crește mari”.

Ne mai mirăm că pe autobuzele RATBV au rulat reclame la VIDEOCHAT. Păi dacă la conducere societății ajung numai oameni aleși pe bază de culoare politică la ce să te aștepți? În țări civilizate, la astfel de gafe ar fi plecat de la societate atât directorii, cât și membrii din Consiliul de Administrație. La Brașov se pare că nu, sunt alte criterii și pentru selecție și pentru management. Aici în loc să fii dat afară ești avansat…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: