Din ce în ce mai mulți tineri prinși drogați la volan în Brașov

Alarmant! Pe lângă șoferii aflați în stare de ebrietate la volan, polițiștii brașoveni au de-a face, din ce în ce mai des, cu  tineri care conduc fiind drogați. Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 16 august 2020, în jurul orei 02.05, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 23 ani, care conducea un autovehicul pe str. 15 Noiembrie din municipiul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în corp.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: