Dialog în Consiliul Local Brașov: ”Nesimțitul dracului.Așa se făcea în comunism, eu am fost pe stradă atunci,nu ca tine un lingău” (VIDEO)

Ședință incendiară la Consiliul Local Brașov. După ce s-au discutat proiectele aflate pe ordinea de zi, un brașovean a vrut să ia cuvântul, fiind lăsat de consilierul local Cristian Macedonschi (FDGR) să vorbească pe timpul său. Ce-i drept, pentru ca cineva din exterior să ia cuvântul în plen, trebuie să urmeze niște proceduri. Însă, brașovenii nu au vrut decât să știe ce măsuri s-au luat în ultimele săptămâni pentru reducerea poluării la Brașov, deci nu era un motiv pentru care contribuabilii să nu fie ascultați. În cele din urmă omul și-a spus păsul, iar primarul Scripcaru i-a răspuns, nu înainte de a se arăta lezat de faptul că brașoveanul a ”deranjat” ședința.

Mai mult decât atât, președintele de ședință Adrian Oprică i-a spus consilierului local Macedonschi că nu mai are dreptul la microfon, drept pedeapsă că l-a lăsat pe tânăr să vorbească. Imediat a pornit scandalul. Consilierul local Macedonschi i-a adresat mai multe cuvinte nu prea ortodoxe președintelui de ședință. ”Nesimțitul dracului.Îmi puneți pumnul în gură?Așa se făcea în comunism, eu am fost pe stradă atunci ,nu ca tine un lingău”, i-a spus Macedonschi președintelui de ședință, Adrian Oprică.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: