Dezvoltarea continuă. Copacii și verdeața de pe drumul Poienii dispar pe zi ce trece și răsar blocuri

A plecat Scripcaru, a venit Coliban, dar dezvoltarea imobiliară haotică continuă la Brașov. Dacă în urmă cu câțiva ani, pe drumul spre Poiană erau doar câteva imobile, acum, în loc de copaci și verdeață, pe drumul spre Poiana Brașov au apărut vile impunătoare, blocuri, dar și ansambluri rezidențiale. Întrebarea este cât se va mai construi așa, cine îi va opri pe dezvoltatorii imobiliari care au cumpărat terenuri în zonă și ce șanse sunt ca dealul să o ia la vale din cauza defrișărilor masive? Specialiștii susțin că tăierea copacilor poate duce la o instabilitate a solului în zonă. În urmă cu câțiva ani, presa a tot scris despre cum sunt rase dealurile cu buldozerele, iar în locul vegetației apar blocuri cu mai multe etaje. La acea vreme, chiar au fost oprite câteva proiecte imobiliare aflate în derulare. Însă, se pare că acum nu îi mai oprește nimeni, mai ales că mulți dintre brașovenii vocali atunci pe această temă conduc acum destinele administrației locale.

Reprezentanții Primăriei Brașov nu au putut oferi un răspuns cu privire la planurile de viitor privind dezvoltarea haotică de pe drumul Poienii. Deși redactorii publicației Transilvania365 au solicitat un punct de vedere purtătorului de cuvânt al instituției de câteva ori, acesta a refuzat să răspundă.

2 comentarii la „Dezvoltarea continuă. Copacii și verdeața de pe drumul Poienii dispar pe zi ce trece și răsar blocuri

  • 4 martie 2021 la 12:15
    Permalink

    Pentru ce se construieste acum au fost eliberate autorizatii de constructie in trecut ; nu cred ca aceste constructii in curs de finalizare pot fi oprite pur si simplu sau demolate ; de altfel n-ar avea nici un sens ; important e sa nu se mai elibereze autorizatii de constructie noi ;

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: