Deții un business? Reinventează-te pe timp de criză alături de noi!

Brandul tău este misiunea noastra și pe timp de criză!

Pandemia reprezintă o lovitură neașteptată pentru afaceri, în special pentru cele medii și mijlocii. Brandul tău este misiunea noastra și pe timp de criză.  Te ajutăm să te promovezi în mediul online, deoarece rețelele de socializare sunt pline de potențiali clienți.  Suntem singurul ziar care vă oferă atât promovare în cadrul publicației noastre, cât și servicii social media!

Am promovat firme atât din România, cât și din Australia. De la creare campanii de marketing (slogan, logo, redactare și publicare comunicate de presă, targetare clienți, analiză concurență) până la administrarea rețelelor sociale (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter).De la ansambluri imobiliare, pensiuni, mall-uri, agenții de turism, firme de traduceri, cinematografe, clinici medicale, portofoliul nostru cuprinde nume precum Coresi-Avantgarden,Bavaria Tour, EuroINSOL, Tâmpa Gardens, Belvedere Park, Cinema One, Coresi Shopping Resort, Pensiunea Medieval, Kosarom, Jumbo, Clinicco. 

 Promovează-ți afacerea într-o zonă vizibilă, pe un ziar online, care are numeroase grupuri Facebook proprii!Nu mai amâna trecerea în online! Reinventează-te pe timp de criză și apelează la specialiștii de marketing care te pun în evidență!  Pentru a primi oferte personalizate în funcție de specificul afacerii dumneavoastră, vă așteptăm mail-urile la adresa transilvania365@yahoo.com.


Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: