Deși PNL se află la guvernare, primarii liberali din Brașov nu au primit bani de la guvern. Doar primăriile USR au luat!

Sunt la guvernare, dar nu au alocat niciun leuț pentru proiectele primarilor PNL din județul Brașov. În schimb, USR a obținut maxim în județ, au obținut cea mai mare sumă de bani din ultimii ani. Astfel, Primăria Brașov a obținut 30 de milioane de lei, iar Primăria Victoria a obținut 2 milioane lei. Cu ce era mai important parcul de la Victoria decât ocolitoarea din Codlea sau Făgăraș, doar parlamentarii USR-PNL pot susține, cei care au votat acest buget și aceste sume. Acum, liberalii poate le vor explica și primarilor pe care îi au în județ de ce proiectele lor nu au fost la fel de importante ca cele ale primarilor USR sau ale altor primării din țară.

Câțiva primari și-au arătat deja nemulțumirea față de sumele alocate în județ. Ciudat este că PNL nu înțelege că pierde teren mult în favoarea USR, chiar dacă la alegerile parlamentare liberalii au obținut scor aproape dublu față de USR. Deja unii primari USR își fac planuri pentru zona metropolitană, pentru județ, semn că peste 4 ani vor ataca Consiliul Județean. Cum PNL este pe nicăieri de câteva luni, sunt șanse mari ca USR să le ”sufle” primăriile și Consiliul Județean…

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: