Democrația de la americani…Focuri de armă și morți. Unde este acum Adrian Zuckerman, cel care și-a dat cu părerea despre politica din România?

Pe 14 decembrie 2019, Adrian Zuckerman a preluat îndatoririle de Ambasador al Statelor Unite în România. Imediat, acesta s-a făcut cunoscut pentru intervențiile sale în politica internă a țării noastre, despre care își dădea cu părerea de fiecare dată când avea ocazia. Mai mult decât atât, acest individ și-a permis să ne vorbească despre democrație, dar și despre ce partide sunt pe placul lui. Astfel, americanul a vorbit și despre corupția din perioada lui Dragnea. Bineînțeles, despre corupția din Guvernul PNL, adica, despre ilegalitățile ministrului Mediului, nu a spus niciun cuvânt. Deci, un om cu principii, un om corect… Cu alte cuvinte, Adrian Zuckerman vede doar corupția din anumite partide, nu pe toată.

Însă, acum ne uităm la ce se întâmplă în America, acest jandarm al lumii care dă lecții de democrație tuturor. Dacă asta înseamnă democrație, ca oamenii să ia cu asalt o instituție importantă a SUA, iar 4 oameni să fie împușcați, atunci poate americanii, în frunte cu Adrian Zuckerman, ar trebui să mai citească manuale de democrație, politologie. Cum să ai tupeu să dai lecții altora când tu ai introdusă pedeapsa cu moartea, când pe străzile din orașe sunt jefuite magazinele o dată la 5 minute?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: