Demisie BOMBĂ la PNL Brașov cu 2 zile înaintea alegerilor locale. Un vicepreședinte a plecat din partid

Hemoragie în PNL Brașov! După consilieri locali și consilieri județeni, a venit și rândul unui vicepreședinte liberal să-și înainteze demisia din partid. Acesta susține că și-a înaintat demisia din cauza jocurilor din partid, a lipsei transparenței, din cauza conducerii care a marginalizat și eliminat din organizație liberali respectați, dar și a faptului că au fost promovați oameni pe poziții cheie pe criterii ce țin de interesul privat, nu de cel public. Este vorba despre liberalul Roman Silviu, vicepreședintele Organizației din Rupea.

”Dragi rupeni,
Vreau să mulțumesc în primul rând pentru toată încrederea acordată în ultimii ani.

Am reprezentat PNL în Consiliul Local Rupea și am încercat să contribui la dezvoltarea orașului nostru.

Din păcate, modul în care au ales colegii mei să trateze alegerile locale m-a determinat să demisionez din Partidul Național Liberal după 17 ani pentru că nu voi accepta niciodată ca anumite principii să-mi fie încălcate.

Cu respect, Roman Silviu!”, a scris pe contul său de facebook, Roman Silviu. Acesta și-a postat pe rețeaua de socializare și demisia…

Precizăm că în ultimele luni, mai mulți consilieri locali și județeni au părăsit PNL Brașov. Astfel, au plecat oameni din PNL Zărnești, PNL Săcele (în ambele cazuri este vorba despre consilieri în funcție), din Consiliul Județean Brașov, dar și din Consiliul Local Brașov. Tot în această perioadă și-a înaintat demisia din funcție și Ioan Mareș, fostul șef al Organizației PNL Făgăraș. Cu alte cuvinte, tot mai mulți liberali sunt nemulțumiți de actuala conducere. PNL Brașov a ieșit în ultima perioadă în evidență în presa națională mai mult cu lucruri negative.

 

One thought on “Demisie BOMBĂ la PNL Brașov cu 2 zile înaintea alegerilor locale. Un vicepreședinte a plecat din partid

  • 25 septembrie 2020 la 21:16
    Permalink

    Degringolada e aproape,foarte aproape…😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: