Delegație turcă în vizită la Prefectura Brașov

Prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, a participat vineri, 3 noiembrie, la Conferinţa Naţională a Serviciilor Publice având ca subiect „Serviciile publice din România. Situaţia actuală şi perspectivele de dezvoltare şi modernizare în context european”. La evenimentul, care se desfăşoară în Poiana Braşov şi care se încheie în 5 noiembrie participă, printre alţii, oficiali din Guvernul României şi Guvernul Turciei, reprezentanţi ai Patronatului Serviciilor Publice din România, ai Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, ai Consiliului Concurenţei şi ai Camerei de Comerţ Bilaterale România-Turcia. Dezbaterile au ca subiecte, printre altele, „Modernizarea serviciilor publice din perspectiva Strategiei Guvernului de armonizare şi aliniere a acestora la contextul actual european”, „Stadiul actual şi perspective pentru continuarea şi consolidarea reformei în sectorul serviciilor comunitare de utilităţi publice (apă şi canalizare, salubritate, termie, iluminat şi transport public) şi ” Implementarea unui sistem de standarde de calitate şi, după caz, de cost privind serviciile publice furnizate de autorităţile publice locale în domeniul educaţiei”.

Prefectul județului Brașov,Marian Rasaliu, a invitat delegația turcă la sediul instituției brașovene. Delegația a fost condusă de consilierul de stat din cadrul Cancelariei Primului Ministru, Hayri Cavusoğlu.

„Am discutat cu membrii delegației despre consolidarea parteneriatului economic bilateral, companiile turcești împreună cu cele românești având ocazia de a identifica oportunităţi de colaborare. Județul Brașov este atractiv pentru investitori, având în vedere potențialul turistic, dar și cel industrial. Ne mândrim cu Brașovul, care reprezintă una dintre cele mai variate zone, în ceea ce privește oferta turistică din țara noastră” a declarat prefectul Brașovului, Marian Rasaliu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: