DEJA VU! Magistrații au suspendat aprobarea rezilierii contractului cu firma P&P, cea care a administrat parcările din Brașov

Banii brașovenilor aruncați pe fereastră de noua administrație! Parcările revin la P&P!

Firma care a administrat parcările din municipiu a câștigat o nouă bătălie cu Primăria Brașov. Luni, magistrații au decis suspendarea executării Hotărârii Consiliului Local nr.259 din 6 mai 2021 de aprobare a rezilierii contractului pentru delegarea gestiunii prin concesionarea serviciului de amenajare, organizare şi exploatare a parcărilor cu plată de pe domeniul public al Municipiului Braşov nr. 279/87517/04.09.2020 până la soluţionarea acţiunii în contencios administrativ având ca obiect anularea acestui act administrativ în fond. Culmea, pentru această distracție, primarul Allen Coliban plătește sume uriașe de bani unui cabinet de avocatură. Doar că până acum, avocata plătită regește nu a arătat și rezultatele mult așteptate. Numai până în prezent s-au plătit 2 facturi în valoare de aproximativ 90.000 de lei, undeva la 20.000 de euro, o sumă de-a dreptul fabuloasă. Oricum, toată lumea se aștepta la acest parcurs, cu excepția administrației USR, care a preferat să arunce banii brașovenilor pe avocați, în loc să fie utilizați în folosul contribuabililor.

Într-o altă ordine de idei, parcările revin în administrarea P&P până la soluționarea cauzei. Deci circul făcut de primarul Coliban cu privire la acest subiect a fost doar de imagine, nefolositor comunității.

Tip solutie: Admite cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de partea reclamantă SC P&P SRL, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL al MUNICIPIULUI BRAŞOV, şi în consecinţă: Dispune suspendarea executării Hotărârii Consiliului Local nr.259 din 6 mai 2021 de aprobarea rezilierii contractului pentru delegarea gestiunii prin concesionarea serviciului de amenajare, organizare şi exploatare a parcărilor cu plată de pe domeniul public al Municipiului Braşov nr. 279/87517/04.09.2020 până la soluţionarea acţiunii în contencios administrativ având ca obiect anularea acestui act administrativ în fond. Ia act că partea reclamanta a arătat că va solicita pe cale separată cheltuielile de judecată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Tribunalul Covasna. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 28.06.2021.
Document: Hotarâre  653/2021  28.06.2021”, se arată pe portalul instanței.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: