Debut cu dreptul în play-off-ul Ligii Elitelor U16. FC Braşov – AFC Botoşani 1-2

Juniorii Under 16 de la FC Braşov au început cu dreptul play-off-ul Seriei 1 din Liga Elitelor. Tinerii braşoveni s-au impus cu 1-0 în meciul disputant acasă cu AFC Botoşani. Victoria îi menţine pe primul loc în clasament, cu un total de 28 de puncte, asta pentru că şi cele acumulate în campionatul regular se păstrează. Juniorii noştri rămân neînvinşi,
Meciul a fost controlat aproape în totalitate de braşoveni, doar pe final moldovenii ajungând mai periculos la poarta noastră. Unicul gol a fost marcat de Vlad Cioriia în prima repriză.
“A fost o victorie meritată, cu o primă repriză în care am controlat total jocul, reuşind să şi marcăm şi având alte câteva ocazii bune de gol. În repriza a 2-a, pe un fond total de relaxare am făcut câteva greşeli pe final permiţând adversarului să ajungă la poarta noastră, mai ales după ce am făcut faulturi în preajma careului nostru.
Felicităm echipa pentru rezultat. Referitor la joc încă mai avem de muncit deorece încă mai facem greşeli de interpretare a fazelor de joc.”, au spus la finalul meciului antrenorii Marian Cristescu şi Ionuţ Mitroi
Pentru acest meci antrenorii braşoveni s-au bazat pe următorul 11: Chiriac, Ciucă, Dascălu, Pandele, Sezer, Oprea, Moroe, Lazăr, Cioriia, Sebastian Racz, Marco Popescu. Au mai intrat Chelaru, Bogdan Racz, Galliano, Răuţă şi Sebastian Popescu. Rezerve neutilizate au fost Cojocaru, Vajoi, Andron şi Dima.
În etapa a 2-a din play-off braşovenii joacă tot acasă contra celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, sâmbătă 13 noiembrie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: