Dealurile din Șchei distruse de noile construcții. Blocuri și vile au răsărit în locul copacilor. Cum arată azi zona ?(VIDEO-FOTO)

Dezastru în Schei! Constructiile din ultimii ani au transformat zona Schei si drumul Poienii intr-un cartier cu blocuri si vile. Astfel, in locul copacilor si vegetatiei au aparut betoane. Consecintele constructiilor haotice s-au vazut si la ultimele ploi, cand in oras a fost adus tot malul din Schei, cel mai probabil urmare a sapaturilor pe dealuri. Desi de cateva saptamani s-a tot vorbit despre protejarea zonei, cladiri dupa cladiri se construiesc ca si cum nimic nu s-ar fi schimbat.

Bineinteles, de cate ori sunt intrebati, reprezentantii Primariei Brasov par suprinsi si sustin ca habar nu au avut despre ce s-a intamplat acolo, de parca autorizatiile de constructie nu se elibereaza de la aceasta institutie. Intrebarea este cine a oferit si cu ce pret aceste autorizatii. Cum s-au putut construi blocuri in mijlocul padurii? De ce nu se respecta deloc regimul inaltimii, dar nici arhitectura zonei? De ce Primaria Brasov si Consiliul Local nu modifica conditiile de aprobare a constructiilor in aceasta zona care reprezinta trecutul si istoria municipiului Brasov. Unde sunt brasovenii care protesteaza pentru orice , dar nu si pentru comunitatea locala?

One thought on “Dealurile din Șchei distruse de noile construcții. Blocuri și vile au răsărit în locul copacilor. Cum arată azi zona ?(VIDEO-FOTO)

  • 16 mai 2019 la 1:33
    Permalink

    Chiar ieri m-am plimbat prin zonă (str.După Inişte, Dealul Spirii etc . )şi am rămas şocat. Acele dealuri cu căsuțe din secole de mult uitate dau un farmec aparte Braşovului . Chiar trebuie să distrugem tot definitiv? Cât de imbecil trebuie să fie acela, care emite autorizații de construcție pentru un bloc de 10 etaje în mijlocul pădurii?

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: