De plantat mai puțin, de tăiat mai mult. Deși orașul e în topul poluării, copacii sunt tăiați pe bandă rulantă (VIDEO, FOTO)

Tot mai multi copaci au fost taiati zilele acestea, cel mai probabil, la initiativa Primariei Brasov, cea care administreaza orasul. Fie ca este vorba de copaci batrani, fie ca este vorba de copaci tineri, totul este pus la pamant, fara prea multa logica si explicatii. La fel s-a intamplat si sub Tampa, unde, ”drujbarii” primariei au facut curat printre copaci.

Totusi, poate explica si Primaria Brasov cum de au fost taiati si copaci tineri, care nu erau afectati, care nu deranjau pe nimeni? Cine a dat aceste aprobari si cu ce scop? Desi toata lumea vorbeste pe subiect, la Primaria Brasov se tace, ca de fiecare data. Doar daca trebuie laudati conducatorii, atunci apar comunicate. La fel s-a intamplat si in Schei cand un invidiv a ras cu buldozerul un deal, dar, chipurile, nimeni nu l-a vazut timp de cateva saptamani. Abia dupa ce s-a facut raul au ajuns si autoritatile locale in zona. Cine plateste pentru aceasta incompetenta? Brasovenii, care, pe zi ce trece, respira un aer tot mai poluat, totul. cu largul concurs al administratiei locale…

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: