De la primarul ”panseluță” la primarul ”păpădie”

Brașovenii au început să facă mișto de actualul primar Allen Coliban, chiar pe rețeaua de socializare unde useristul se simte cel mai bine și anume, facebook. În ultimele săptămâni, postările critice la adresa administrației Coliban s-au înmulțit. Oamenii sunt nemulțumiți de cum arată orașul de când Allen Coliban a fost instalat primar al Municipiului Brașov.
Am sărit din lac în puț, numa’ că ăsta e mai strâmt și se pare că o ținem așa patru ani.
Îmi este greu să văd cum Brașovul se degradează urbanistic, să văd rigolele pline cu aluviuni, sensurile giratorii decorate rudimentar sau fără simțul esteticului, gardul viu netoaletat în foarte multe locuri, pubelele pline, gunoiul neridicat și mizerie la containere în mai toate cartierele, mobilierul urban neîngrijit și multe alte aspecte care țin de confortul psihic al locuitorilor.
Știți ce se întâmplă în astfel de cazuri?… Se schimbă comportamentul citadinilor, oamenii se înrăiesc, ajung să nu le mai pese de orașul lor și urbea se degradează mai mult. Riscăm să pierdem faima de Oraș de Poveste, riscăm să pierdem bucuria turiștilor de a ne vizita pentru simplul fapt că existăm și suntem minunați, noi oamenii și orașul nostru.
P. S. E mai nasol când păpădia se transformă în bășina porcului.
#SalvațiBrașovul #BrașovOrașdePoveste #ScripcaruSăNeIerți că la alegeri am fost beți (dacă aveți vreo îndoială… nici eu n-am votat cu George Scripcaru)”, a scris pe într-o postare pe facebook, Constantin Păun.

One thought on “De la primarul ”panseluță” la primarul ”păpădie”

  • 8 mai 2021 la 13:44
    Permalink

    Unora tot nu le iese din cap sindromul cu Brasovul care ar fi buricul Romaniei…😃; in realitate este orasul care a suferit cel mai sever declin demografic si industrial dupa 1989 ;adica de la aproximativ 350.000 locuitori in 1989 la 289.000 in prezent ; de asemenea,de mult nu mai este al doilea centru industrial al Romaniei ; acum avem un oras de provincie cam amortit in care nu se intampla mai nimic si care supravietuieste in mare parte datorita turismului ,dar si acesta mai mult un turism de city break si de ski iarna; pe langa curatenie si flori in sensurile giratorii,problemele cu adevarat serioase ar fi: lipsa oricarei conexiuni la o autostrada importanta , noul spital regional,sala polivalenta,un stadion modern,podul hobanat de la gara,o biblioteca noua si moderna demna de secolul 21 si nu actuala cladire care in curand va fi evacuata si pentru care Consiliul Judetean plateste chirie 5000 de Euro pe luna,un mall cultural constand dintr-un spatiu expozitional multifunctional pentru cele 4 muzee din subordinea Consiliului Judetean,etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: