De la Primăria Brașov, la Consiliul Județean! Costel Mihai a intrat în echipa liberalului Adrian Veștea

Fostul viceprimar Mihai Costel îl va consilia pe președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.
Îmi face plăcere să anunț că de astăzi încep un nou capitol în domeniul administrativ și sunt entuziasmat să fac parte dintr-o echipă valoroasă condusă de Adrian Ioan Veştea , președintele Consiliului Județean.
Mă bucur că îmi pot continua misiunea de a susține și contribui la dezvoltarea comunității și sunt sigur că împreună vom reuși să concretizam dorințele brașovenilor, și cu precădere, angajamentele asumate.
Până în prezent am fost implicat în procesul administrativ al Primăriei municipiului Brașov, iar experiența acumulată în calitate de consilier local și mai ales, în calitate de viceprimar, este atributul principal cu care vin în fața dvs.
Sunt mândru de proiectele pe care am reușit să le duc la bun sfârșit în timpul meu petrecut în aparatul administrativ local și sunt entuziasmat de continuarea acestei călătorii alături de unul dintre cei mai performanți manageri de județ.
Vreau să știți că în continuare, sunt un om de cuvânt, responsabil, serios și deschis către proiecte și provocări noi.
De aceea, sunt nerăbdător să mă implic în activități cu privire la implementarea proiectelor de dezvoltare prevăzute în Programul Național de Dezvoltare Locală, în cele ce privesc realizarea Programului de transport public Județean și mai ales să ofer consiliere în domeniul problemelor de ordin juridic și patrimonial. Toate acestea, având pregătirea de specialitate și experiența acumulată ca urmare a coordonării Direcției Juridice din cadrul Primăriei Brașov și aportul adus in reorganizarea și dezvoltarea transportului public municipal”, a scris pe pagina de facebook Costel Mihai, liderul PMP, fost viceprimar al Municipiului Brașov.
Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea a postat la rândul său câteva cuvinte pe pagina de facebook.
Începând cu luna aceasta, echipei mele de consilieri personali i se alătură un om cu multă #experiență în administrația publică locală. Domnul Costel Mihai, cel care a ocupat funcţie de #viceprimar al municipiului Braşov în mandatul 2016-2020, iar înainte a activat în administraţia publică braşoveană în calitate de #consilier local, a fost de acord să lucrăm împreună pentru dezvoltarea județului #Brașov.
Experienţa sa bogată în domeniul #administrativ şi juridico-patrimonial ne va fi cu siguranţă de mare ajutor în #rezolvarea diverselor probleme cu care ne confruntăm la nivelul administraţiei judeţene. Acesta va avea atribuții principale privind monitorizarea implementării proiectelor de dezvoltare ale Consiliului Județean Brașov (#proiecte de infrastructură finanțate în cadrul Programului Național de #Dezvoltare Locală, proiecte de dezvoltare durabilă a județului), precum și a Programului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate în judeţul #Braşov 2022-2028.
Sunt convins că această colaborare va fi una de succes, iar experiența pe care Mihai Costel a acumulat-o de-a lungul timpului ne va fi de folos!
Bun venit în echipă, Costel!”, a scris Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: