De ce s-ar duce copiii să vadă scurt-metraje în Piața Sf Ioan din Brașov?

Primăria și Agenția Metropolitană s-au gândit din nou la un eveniment care să ”rupă” gura târgului. Astfel, în weekend, în Piața Sfatului vor rula câteva scurt-metraje cu Mickey Mouse. De ce ar merge micuții să înghețe de frig în Piața Sf. Ioan când pot viziona aceste desene acasă, la căldură, doar cei implicați pot explica. Însă, organizăm evenimente și spargem bani doar de dragul de a bifa încă ceva pe listă…

”Cine nu își aduce aminte acele momente din copilărie când aștepta fascinat să vadă unele dintre cele mai frumoase desene animate din istorie. #MickeyMouse este și acum, la 91 de ani, unul dintre cele mai iubite personaje, devenind un simbol pentru generații întregi.

În acest weekend vă invităm în Piața Sfântul Ioan, în intervalul orar 17.30-18.30, să vizionăm împreună câteva scurt-metraje cu șoricelului îmbrăcat în pantaloni roșii, pantofi mari și galbeni și mănuși albe.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Braşov în parteneriat cu Agentia Metropolitana Brasov și @Asociația Culturală Fanzin”, scrie pe pagina de facebook a Primăriei Brașov.

#DeseneAnimate #MickeyMouseSiPrietenii #BrasovOrasDinPoveste

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: