De ce nu răspund autoritățile la întrebarea ”Câte paturi ATI sunt la Brașov”? Ce se ascunde, de ce nu vor ca brașovenii să cunoască adevărul?

Brașovul rămâne izolat față de alte orașe din țară la capitolul comunicare. Dacă în alte județe există o comunicare între autorități și presă, la Brașov, Prefectura oferă puține informații și nici acestea nu coincid cu cele de la București trasmise de GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGIC.

În urmă cu câteva zile, MAI a interzis prefecților din România să ofere informații despre persoanele infectate cu COVID-19, despre numărul cazurilor din județ. Totuși, nimeni nu le-a interzis să ofere informații despre numărul de paturi ATI. Din acest motiv, presa tot întreabă despre acest subiect de câteva zile, dar nimeni nu răspunde. Atunci, poate vor înțelege și MAI, dar și GUVERNUL României că nu poți oferi informații din surse sigure dacă nu ai deloc acces la ele. Întrebăm încă o dată Prefectura Brașov și DSP, de ce nu oferă informații despre numărul de paturi ATI, ce au de ascuns? De ce nu se dorește ca populația Brașovului să cunoască adevărul?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: