De ce nu a păzit ARMATA și pădurile din România?

Odată cu introducerea ordonanțelor militare, au ieșit pe străzi și militarii din România. Înarmați ca pe timp de RĂZBOI, aceștia patrulează alături de polițiști și jandarmi. Românii se întreabă acum, și pe bună dreptate, de ce nu a fost scoasă ARMATA să păzim pădurile din România care au fost defrișate de hoții de lemne.

De altfel, foarte multe filmulețe postate în aceste zile pe net ne arată că în timp ce noi stăm în casă, multe camioane transportă zeci de tone de material lemnos.

Oare nu ar fi fost mai utilă intervenția lor acolo decât acum, când situația încă nu o cere? Când vom vedea parlamentari care să inițieze un proiect de lege ca pe timp de pace, pădurile să fie păzite și de militari, poate așa nu vor mai fi tăiate ca în prezent.

9 comentarii la „De ce nu a păzit ARMATA și pădurile din România?

 • 2 aprilie 2020 la 14:34
  Permalink

  PENTRU CA ARMATA E LA DRACU ! MILITARII ROMANI PUPA CIZMELE CELOR AMERICANI CARE SE TIN DE BETII SI CURVARELI PRIN LUME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
  • 6 aprilie 2020 la 23:09
   Permalink

   si ai venit tu sa ne luminezi, tu acest Nostradamus al timpurilor noastre, atotstiutor, desteptul pamantului…

   Răspunde
 • 3 aprilie 2020 la 12:46
  Permalink

  Sunt multe de spus despre asta,dar principiul de baza in armata este ierarhia si ordinul dat-primit si executat,intocmai si la timp.Este nedreapta intrebarea din postare,daca este adresata direct ARMATEI.Ei au prin Constitutie un anumit rol,altul decat cel de a pazi padurile, si care nu poate fi schimbat sau modificat,decat de catre cei care conduc politic tara asta. Intrebarea este corecta,daca este adresata celor care ne-au condus sau ne conduc…….

  Răspunde
 • 3 aprilie 2020 la 21:57
  Permalink

  Armata e armată, nu sunt pădurari. Ce naiba?! Nu e destul că militarii sunt scoși mereu sa scoată jarul aprins cu mâinile lor? Nu asta e treaba lor! Să vă fie rușine pt titlul articolului! Când mor, când merg în misiuni unde își culeg camarazii bucăți, nu plângeți și nu scrieți articole. Oamenii aceia și familiile lor trăiesc știind că ei și-au pus în slujba statului și au garantat cu viața. De ce nu vorbiți de padurarii putred de bogați? V-ați trezit spre cine să arătați cu degetul! Sa vă fie rușine!

  Răspunde
  • 4 aprilie 2020 la 9:29
   Permalink

   Doamna Ecaterina, ma scuzati, dar nu stiam ca in Romania am avut Razboi…Cei care se duc in teatre de operatiuni o fac de bunavoie si nesiliti de nimeni, ca sa stiti,isi asuma din start ce fac. O fac la cerere, nu ii obliga nimeni. Asa ca informati-va inainte sa comentati. Se duc in misiuni prin alte tari? Ok, o fac pe barba lor, pe banii lor, stiu dinainte unde merg, dar nu merg sa imi apere mie tara. Plus ca nu ati inteles nimic din articol. Unii comentati fara sa cititi. Si daca e armata ce? Ati auzit de stare de urgenta? Asta ar fi trebuit sa se intample si cu armata, asa nu s-ar mai defrisa padurile. Si ce ii convine unui militar, sa moara prin Siria sau sa pazeasca padurile in Romania? Tocmai, pentru ca sunt hoti padurari ar trebui sa intre armata si sa faca ordine. Ati auzit de siguranta nationala? Defrisarile sunt un atac la siguranta nationala…iar in aceste cazuri intervine armata, ce este asa greu de priceput?

   Răspunde
   • 9 mai 2020 la 16:05
    Permalink

    o fac la ordin nu la cerere plecarea in misiune,armata va apara la exterior nu de hoti din interior

    Răspunde
  • 5 aprilie 2020 la 21:33
   Permalink

   Tot ce se întămplă în lume și în țară sunt hotărâri politice așa că nu mai puneți întrebări retorice. Dacă e haos în țară este că așa vine ordinul de sus. Nu iau măsuri de frică că nu vor mai fi votați. Nu au simțul responsabilității și nu sunt patrioți.

   Răspunde
  • 10 mai 2020 la 14:36
   Permalink

   de ce sa comenteze o persoana asa ceva ?bateti campii stimata doamna,mai bine schimbati putin canalu de la stirile antena 3,sau poate nu stiti ca nu mai avem paduri deloc in tara,v ati obisnuit sa latrati aiurea fara sa ganditi,sunt platiti pentru tot ce fac si datoria lor este sa apere tara,din care faceau parte si padurile,dar probabil aveti vreo ruda care taie si fura lemn.

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: