De ce a plecat Sergiu Chifu de la PNL

Fostul liberal Sergiu Chifu a explicat de ce a plecat din PNL. “Am luat decizia, în această săptămână, de a demisiona din PNL și de a-mi depune mandatul de consilier local.
Mi-am început cariera politică în urmă cu 10 ani, alături de George Scripcaru și de echipa din PDL, iar în 2012 am obținut primul mandat de consilier local, muncind împreună. Am ajuns din nou în Consiliul Local în noua legislatură, după fuziunea cu PNL și am continuat să lucrez pentru dezvoltarea comunității, alături de majoritatea firească, de dreapta, creată de PNL, PMP și UDMR, dar și de viceprimarul Mihai Costel.
Acum însă, am luat decizia de a mă alătura PMP, într-o echipă de oameni tineri, sinceri și cu dorință de muncă, pentru un proiect sustenabil ce vizează dezvoltarea metropolitană a Brașovului, proiect despre care voi oferi mai multe detalii în curând!
Le mulțumesc colegilor din PNL, în special președintelui Adrian Veștea, pentru buna colaborare politică pe care am avut-o de-a lungul timpului, le mulțumesc colegilor din CL, viceprimarilor și primarului George Scripcaru pentru buna colaborare administrativă din cele două mandate.
Aș vrea să îmi exprim mulțumirea în special organizației mele din cartierul Noua-Dârste, o echipă care mereu mi-a fost alături, în care am descoperit doar oameni sinceri, muncitori și de încredere, o echipă care, timp de 8 ani de zile mi-a fost a doua familie în toate momentele și aș vrea să îi asigur de respectul, prietenia și sinceritatea mea în continuare!
Brașovenilor, cetățenilor din Noua, pe care i-am reprezentat până acum în Consiliul Local, le sunt recunoscător că au fost alături de mine în acești ani și îi asigur că voi continua să mă implic în dezvoltarea cartierului nostru și a întregului oraș!”, a spus Sergiu Chifu, cel care a decis sa se inscrie in PMP.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: