De astăzi se modifică programul Centrului de Vaccinare din Râșnov

Programul Centrului de Vaccinare din Râșnov se modifică începând de astăzi, 27 septembrie 2021.
Conform noilor directive ale Direcției de Sănătate Publică Brașov, noul program al centrului va fi de luni până duminică de la 08.00 la 20.00.
„Vaccinările se fac fără programare, iar doritorii pot alege cu ce ser doresc să se imunizeze. La Centrul de Vaccinare de la Policlinica Râșnov sunt disponibile vaccinurile produse de Moderna, Pfizer și Johnson & Johnson.
De asemenea, la centrul de vaccinare din orașul nostru se pot face vaccinuri și cu cea de a treia doză. Aceasta se recomandă mai ales persoanelor cu risc mare de expunere ( personal medico-sanitar și social, personal din învățământ ), persoanelor considerate vulnerabile ( persoane cu vârsta peste 65 de ani și persoane cu boli cornice indiferent de vârstă), persoanelor din centrele medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia națională de vaccinare.
Pentru vaccinurile Pfizer și Moderna se recomandă efectuarea celei de a treia doze cu același produs ( opțional, se permite, la cerere, schimbarea vaccinului ).
Pentru cea de a treia doză după schema completă cu AstraZeneca se va opta între produsele Pfizer sau Moderna.
În cazul persoanelor care au în schema de vaccinare produsul Johnson&Johnson, nu se recomandă momentan doza de rapel.” s-a menționat pe pagina de facebook: Orașul Râșnov
Mai multe informații puteți obține de la numărul de telefon – 0729.499.403.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: