Dat afară din teatrul Sică Alexandrescu în 2003, pus manager în 2017

Primaria Brasov isi bate joc si de putina si aproape inexistenta cultura din municipiu…
Potrivit angajatilor de la Teatrul “Sica Alexandrescu” din Brasov, noul manager care a castigat concursul de proiecte ar fi avut probleme cu institutia pe vremea cand era actor. Mai exact, in anul 2003, Dan Cogalniceanu a fost dat afara din Teatrul “Sica Alexandrescu”. Interesant este cum un angajat care a fost dat afara a ajuns sa conduca destinele acestei institutii, chiar intr-o perioada incarcata de scandaluri.
De precizat ca Dan Cogalniceanu si-a mai incercat norocul si la primul concurs organizat pentru sefia teatrului din Brasov, insa nu a reusit sa treaca nici de prima proba. Apoi, a participat si la al …patrulea concurs, dar si aici a picat interviul. Cu alte cuvinte, noul manager a fost insistent in ce priveste acest post de conducere.
Intr-adevar,  a fost dat afara de la teatru in urma cu ceva ani pe motive disciplinare.Imi aduc aminte ca trebuia sa deschidem un festival si el nu s-a mai prezentat“, a declarat Claudiu Goga, fostul manager al Teatrului “Sica Alexandrescu” din Brasov.
Poate ca nu ar fi rau ca noul manager sa isi publice CV-ul artistic pentru a cunoaste si brasovenii activitatea sa, avand in vedere ca va conduce destinele unei institutii de cultura.
Transilvania365- singura publicatie online in care apar anchete si investigatii jurnalistice!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: