Dăruiește pentru un zâmbet la Centrul de Zi pentru Copiii aflați în situații de risc ,,Astra”

Marți, 11 aprilie 2017, începând cu ora 14.00, actrița Crina Matei alături de interpretul Florin Grigore continuă implicarea în campania caritabilă Dăruiește pentru un zâmbet la Centrul de Zi pentru Copiii aflați în situații de risc  ,,Astra” aflat în structura organizatorică a Direcției de Servicii Sociale Brașov.

Susținuți de Asociația Culturală ,,Artă pentru Copiii României” și Centrul de Evenimente ,,Acapulco” din București, cei doi artiști vor fi prezenți la Centrul de Zi pentru Copiii aflați în situații de risc  ,,Astra” unde vor dărui fiecărui copil câte un pachet.

Organizarea unor astfel de evenimente a devenit o tradiție pentru actrița Crina Matei, care este și președintele Asociației Culturale ,,Artă pentru Copiii României”. Astfel, în fiecare an, în apropierea sărbătorilor această inițiativă aduce zâmbet copiilor aflați în dificultate. Actrița Crina Matei a ales pentru sărbătorile de Paști din acest an Brașovul, fiind impresionată de euforia copiilor beneficiari ai Centrului ,,Astra” atunci când în urmă cu câteva săptămâni le-a dăruit cincisprezece tablete, propunându-și ca în mod constant să îi viziteze și să le ofere zâmbete și bucurii.

În acest sens, copiii beneficiari ai centrului coordonați de echipa multidisciplinară, au pregătit un mic spectacol pentru a încânta invitații.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: