DARE caută viitori membri ai echipei comerciale VEO în Braşov!

DARE Academy, partener strategic VEO Worldwide Solutions, organizează cel de-al treilea eveniment de recrutare din acest an, unde va selecta noua generație de olimpici în comercial. Evenimentul are loc vineri şi sâmbătă, 22-23 martie 2019, la Hotel Ambient, Strada Iuliu Maniu 27,  începând cu ora 9.00. Invitat special în cadrul evenimentului este Igrid Mutter, alergătoare de trail.

DARE to challenge yourself!

Organizate sub îndemnul „Challenge yourself”, evenimentele de recrutare DARE se finalizează cu oferte ferme de angajare pe posturile de buyer şi seller disponibile în sediile VEO. În maximum 48 de ore de la finalizare, participanții vor afla dacă vor face parte din echipa VEO.

O sesiune de recrutare DARE înseamnă: un proces de recrutare rapid și diferit, o zi intensivă petrecută cu echipa DARE, interviuri,  discuții libere, prezentări, jocuri de rol, sesiune de întrebări și răspunsuri şi întâlniri cu buyeri experimentați care îţi vor împărtăşi din experienţa lor, plus feedback final în 48 de ore în vederea angajării.

Angajările rapide sunt rezultatul unor analize riguroase ale profilelor de candidați. În cadrul evenimentului, participanții au ocazia să își dovedească abilitățile care îi califică pentru jobul de buyer sau seller. Capacitatea rapidă de decizie a candidaţilor – dacă să accepte oferta de angajare sau nu – este iarăși o calitate care le atestă profilul comercial!

Braşov – a treia locație de recrutare din țară

La evenimentele de recrutare DARE de anul acesta din Iași și Constanța au avut peste 150 de candidaţi din care au primit oferte de angajare 70 de persoane. A fost o provocare lansată de trainerii DARE ca participanții selecționați să se auto-depășească și să-și construiască drumul într-o carieră internaţională.

Candidații care vor să accepte provocarea trebuie să convingă prin motivație, ambiție, dorință de învățare și hotărârea de a-și depăși limitele pentru a deveni cei mai buni. Trebuie, mai ales, să stăpânească cel puțin o limbă străină la nivel avansat.

 

În Braşov, DARE caută vorbitori de limba maghiară, germană, italiană, rusă şi spaniolă care să își dorească o carieră în comerţ internaţional.

 

Performanța prin inducție!

Performanța și ambiția sunt caracteristicile principale pe care trainerii DARE le caută în candidații la postul de specialist în comerț internațional. Iar performanța și anduranța sunt caracteristici găsite adeseori în campionii sau olimpicii pe care îi urmărim, îi sprijinim și îi admirăm.

În acest spirit, participanții la evenimentul din Brașov vor avea oportunitatea să se inspire de la Ingrid Mutter, campioană europeană la sky-running. :

Nu m-am lăsat descurajată. Am şi impulsul ăsta că dacă cineva îmi zice că nu pot  să fac un lucru parcă de-a naibii mă ambiţionez să arăt că reuşesc. În primul rând vreau însă să-mi demonstrez mie de ce sunt în stare. Îmi place să câştig şi să vin în faţă. Vreau continuitate şi să mă impun şi la nivel mondial. Eu încă trăiesc cu ideea că e imposibil să eșuez. Când mi-am dorit ceva, am găsit mereu o cale de a obține ceea ce am vrut.Ingrid Mutter

 

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație din partea echipei DARE Academy. Selecția de participanți se face în urma CV-urilor trimise pe adresa cariere@dare-tradeacademy.com sau pe formularul de pe site http://dare-tradeacademy.com/ro/guest/candidate_application?session_id=105.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: