Dan Bittman către guvernanți: Lăsați-mă să trăiesc! Aflu de la o zi la alta că mi se restrâng toate drepturile posibile

Prezent aseară la emisiunea ”Sinteza Zilei”, Dan Bittman s-a arătat revoltat față de măsurile luate de Guvern pe perioada pandemiei.  Cântărețul susține că ne sunt îngrădite libertățile, iar datele prezentate de Grupul de Comunicare Strategică nu reflectă realitatea.

Bittman a precizat că nu contestă prezența coronavirusului, ci exacerbarea pericolului produs de SARS-CoV-2.

Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general (…)”.

De asemenea, Bittman îi îndeamnă pe români să nu meargă la vot în data de 6 decembrie, când, în mod miraculos, se așteaptă ca infectările să scadă sub 2000.

Vreți ca pe 6 decembrie să ies să vă votez și să vă prind eu că atunci scad infectările sub 2000, că o facem pe hârtie? Nu ies și vă rog să nu ieșiți pentru niște hoți !” i-a îndemnat Bittman pe români.

Mai multe declarații ale lui Dan Bittman le puteți găsi aici.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: