Dan Barna vorbește despre clientelismul politic, dar nu spune că există și la administrația useristă din Brașov

Vicepreședintele USR, Dan Barna, susține că alianța dintre PSD și PNL nu o să reziste până în 2024, potrivit știripesurse

„E o întrebare pe care și-o pune multă lume: această frăție a jafului public cât va putea să reziste? E foarte clar că vorbim de controlul pe resurse, pe clientelismul politic la care USR s-a opus, fiind unul din motivele care au fost declanșată această criză. Eu mă îndoiesc că această combinație de jumulit bugetul public va putea să reziste până în 2024, dar deja e o chestiune pentru săptămânile și lunile următoare”, a spus Dan Barna, la Digi24.

Totuși, Dan Barna vorbește despre alte partide, dar nu suflă un cuvânt de CLIENTELISMUL POLITIC de la USR. De exemplu, nu are ochi pentru angajările făcute de primarul Allen Coliban prin Agenția Metropolitană, fără concurs, fără să fie luată în calcul competența și competiția. De asemenea, nu spune nimic de contractul pentru strategia de sport a Municipiului Brașov care a ajuns întâmplător la un tip care a fost prezent în live-urile primarului Allen Coliban din campania electorală. Nici de catacombele oferite pe ochi frumoși unei asociații, nici de derapajul viceprimăriței Flavia Boghiu care a vrut să scoată afară doi jurnaliști de la o ședință publică a Consiliului Local, motiv pentru care a intervenit Avocatul Poporului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: