Dacă nu îți e POFTĂ acum sigur îți e FOAME! Serviciu de livrare la domiciliu și pachete care pot fi livrate din locație (FOTO)

Berăria POFTĂ sau FOAME asigură serviciul de livrare la domiciliu și pachete care pot fi ridicate direct din locație. Transportul este gratuit, iar comanda minimă este în valoare de 50 de lei. Cunoscuta berărie vine în întâmpinarea clienților cu mâncare proaspătă, făcută în casă, cu ingrediente naturale, locale și de sezon, cât e posibil. Meniul  este cel standard și cuprinde preparate din bucătăria românească de la ciorbe până la platouri de savurat cu familia. Bineînțeles nu lipsesc faimoșii papanași cu smântână și dulceață de afine, iar chiflele pufoase cu miez moale și coajă subțire și rumenă făcute chiar de ei, sunt incluse în meniu. Programul pentru comenzi și livrare este de luni până duminică în intervalul orar 12:00-21:30.            

În perioada următoare se gândesc și la un meniu al zilei sau un meniu pentru familie.

“Știm că aveți nevoie de noi la fel cum și noi avem nevoie de voi. Și la fel de mult știm cât de mult va plac micii și platourile cu diferite tipuri de cărnuri. Și pentru pofticiosii de deserturi românești, avem papanași si ale bunataturi. Dacă sunteți aproape de noi puteți ridica comanda din locație, iar dacă sunteți acasă ne străduim să ajungem cât mai repede.”

Restaurantul Sub Tampa și-a activat serviciul de livrare la domiciliu

Preparatele autentice redescoperite ale restaurantului de la poalele Tâmpei pot fi trimise și la voi acasă. De astăzi restaurantul asigură gratuit serviciul de livrare la domiciliu pentru o comandă minimă în valoare de 50 de lei. Meniul este cel promovat pe site-ul www.subtampa.com și pe pagina de facebook Sub Tampa și se diferențiază prin mâncăruri uitate pe care poate nu v-ați gândit să le încercați cum ar fi obrăjorii de porc, fuduliile de vițel sau momițele de miel, dar în același timp sunt atenți și la cele nou apărute. Au ales să prepare chifle proaspete, pufoase și sănătoase în propriul cuptor. Programul pentru comenzi și livrare este de luni până duminică în intervalul orar 12:00-21:30.

“Avem cu toții nevoie de o stare de bine în această perioadă. Și mâncarea bună alături de familie si de prieteni este despre bucurie, poftă și drag. Și este pe săturate. Încurajează-i și pe alții și stai acasă.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: