Da, acesta este Brașovul în anul 2020! Vrei să ieși în oraș pe ploaie, asigură-te că ai barcă (VIDEO, FOTO)

Brașovul este pe VAL…unul mare care inundă orașul la fiecare ploaie.

Investițiile Companiei Apa în canalizare se văd la fiecare ploaie. Cum era de așteptat, și astăzi o ploaie scurtă a transformat orașul într-o mică Veneție, unde poți ieși doar dacă ai barcă. Deși se vede clar cum băltește apa, Compania Apa bombardează presa cu informații din care reiese preocuparea maximă a conducerii pentru acest aspect. O preocupare de ani buni, dar cu străzi inundate de câteva ori pe an. Poate este timpul ca cei din fruntea instituției să-și depună demisiile, inclusiv cei care s-au lăudat cu investițiile făcute în zona stadionului. Nu se mai poate continua cu această bătaie de joc susținută de administrația liberală care are majoritate atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean de ani buni, iar până acum i-au tot ținut în brațe pe cei din conducerea Companiei Apa Brașov. Mai mult decât atât, sunt membri în Consiliul de Administrație care încasează câte 3000 de lei lună. Ce fac acești indivizi?  Unde s-au ”scurs” fondurile, ei pentru ce sunt plătiți?

One thought on “Da, acesta este Brașovul în anul 2020! Vrei să ieși în oraș pe ploaie, asigură-te că ai barcă (VIDEO, FOTO)

  • 23 august 2020 la 8:26
    Permalink

    In toata Romania,s-au schimbat toate retelele de canalizare,cu unele NOI,cu diametrul mult mai mic ex.vechi=100cm,noul tub are 20-30 cm.Cineva din aceasta tara avea un stoc impresionant de aceste tuburi subdimensionate,iar ALTCINEVA,a convins ministerul de resort sa le cumpere si sa „reinnoiasca”tara cu aceste tuburi.Exact cum a facut Videanu cu bordurile! Avem canalizare noua,dar inundatii de la orice scuturare de norisor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: