Cutremur în handbalul brașovean. Trei jucătoare acuzate că au încălcat regulamentul WADA

Un scandal de dopaj zguduie naționala feminina de handbal, chiar inaintea startului Campionatului Mondial din Japonia. ANAF a notificat 3 handbaliste care ar fi suferit o procedura de terapie prin laser. Sportivele sunt: Bianca Bazaliu, Daciana Hosu si Crisina Laslo, toate jucătoare la Corona Brașov, acestea fiind suspecte in acest caz.

Potrivit informatiilor aparute in presa nationala, Ofiterii de Control Doping ar fi fost in urma cu 3 saptamani la Brasov, la un antrenament, dupa ce au primit informatiile privind manipularea intravenoasa.

Conform normelor antidoping, vena nu trebuie „atacată” cu nimic, decât dacă acest lucru este absolut necesar pentru un tratament medical.

In prezent, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu (ambele aflate în lotul pentru Japonia) și Daciana Hosu (aflată în lotul de 28) au primit notificări din partea ANAD în acest caz. Partea proasta este ca suspiciunile planeaza si asupra altor handbaliste cum ar fi Eliza Buceschi, Daria Bucur, dar si Sorina Tirca.

In aceasta situatie, Clubul Corona Brasov risca cele mai dure sanctiuni din istoria recenta a handbalului romanesc. Practic, echipa de sub Tampa risca sa dispara din peisajul handbalistic.

Precizam ca in prezent, Clubul Corona este condus de liberalul Liviu Dragomir. Daca nu stiti cine este, urmariti pozele de la intalnire de partid ale PNL Brasov, il veti identifica imediat. Bineînțeles, nu a ajuns în fruntea clubului pe linie de partid, ci pentru calitatile sale…

Totusi, acest individ ar trebui sa plece din fruntea clubului, asa cum fac oamenii normali, oamenii care isi asuma si lucrurile bune si cele rele. Bineinteles, daca se confirma cele publicate de ziarele centrale.

foto : corona brasov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: