Cursă non-stop de la gara Brașov spre centru, propunerea unui consilier PNL. Doar un amănunt a uitat, noaptea nu prea circulă trenuri…

Unii consilieri locali vor neaparat sa iasa cu ceva in evidenta. Drept dovada ca vin cu niste idei de-a dreptul ”marete”. Este si cazul consilierului local Adrian Oprica, cel care vine cu propunerea unei curse RATBV non-stop de la Gara Brasov spre centrul orasului. Numai ca, alesul liberal a uitat probabil sa verifice si mersul trenurilor sa vada daca noaptea acestea circula prin gara Brasov. Astfel, potrivit site-ului cu informatii feroviare infofer.ro, de la Bucuresti spre Brasov primul tren pleaca la 06, 05 si ajunge la Brasov la 08,49. Seara, ultimul tren pleaca din Bucuresti la ora 21.05 si ajunge la Brasov la 23,44. De la Brasov spre Bucuresti, primul tren pleaca tot dimineata, iar ultimul la 20,19… La fel si spre Sibiu. Dimineata pleaca primul tren la 5,25, iar ultimul seara la 20, 25… Acelasi lucru se intampla si la retur. Si spre Sighisoara, primul tren pleaca la 06,10, iar ultimul la 21, 38.

Deci pentru ce ar fi introduse aceste curse spre centrul orasului, doar consilierul liberal poate explica mai ales ca pana la miezul noptii sunt curse si in prezent. Cum turistii nu vin cu trenul noaptea, autobuzul ar putea fi folosit doar de catre brasoveni. Cine stie, poate este o strategie de a atrage brasovenii la restaurantele din Piata Sfatului, este si aceasta o posibilitate care ar avantaja mult pe proprietarii din zona…chiar si pe unii consilieri locali.

Domnilor consilieri, indiferent de culoarea politica pe care o “imbracati”, verificati “barfele” de pe facebook inainte de a debita astfel de initiative, nu de alta, dar va faceti de ras.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: