Curs GRATUIT de DESIGNER PAGINI WEB. Vezi cum te poți înscrie!

Camera de Comert și Industrie Brașov, organizează in premieră un curs ONLINE-DESIGNER PAGINI WEB, autorizat de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

 

Cursul va fi organizat pe platforma specializată ZOOM, ușor de accesat de către participanți, ce permite o interacțiune eficientă, precum și o bună organizare a planurilor de lecții.

 

Participarea la curs se face în mod GRATUIT, cursul fiind organizat în cadrul proiectului “Competitivitate în Regiunea Centru”- POCU 464/3/12/128121

Cursul ONLINE- “DESIGNER PAGINI WEB”, se adresează atât persoanelor cât și companiilor din Regiunea Centru care doresc să-și gestioneze sau să-și creeze propriile pagini web cu ajutorul personalului propriu, care va dobândi competențe în crearea, întreținerea și administrarea de pagini web.

Cursul ONLINE “DESIGNER PAGINI WEB” abordează elementele principale utilizate în tehnologia web și include studierea limbajelor de bază folosite la realizarea unei pagini web – HTML și CSS și modulul de utilizare a acestora.

Participarea la curs presupune doar cunoștințe de bază în domeniul IT (Windows și pachetul Office) fără a fi necesară cunoașterea unui limbaj programare.

Certificatul de absolvire este emis de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu avizul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Numărul de locuri fiind limitat,  înscrierile se vor face până la data de 5 iunie 2020 după principiul primul sosit primul servit !

Înscrieri şi relaţii suplimentare la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov – Direcţia Invăţământ Formare Profesională e-mail: adrian.rogoz@ccibv.ro, telefon:0728137724.

 

(detalii despre proiect gășiți aici: http://www.ccibv.ro/comunicate-de-presa/invitație-conferință-de-deschidere-proiect/643)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: