Cum vor circula mijloacele de transport în comun în perioada Sărbătorilor Pascale

RATBV S.A. aduce la cunoștința clienților săi faptul că în perioada Sărbătorilor Pascale mijloacele de transport public de călători vor circula conform unor orare adaptate la cerințele de mobilitate existente în aceste zile, după cum urmează:

  • Vineri, 30 aprilie 2021 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare;
  • Sâmbătă, 01 mai 2021 – program circulație corespunzător unei zile de sâmbătă;
  • Duminică, 02 mai 2021 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Luni, 03 mai 2021 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Marți, 04 mai 2021 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare.

În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm rugămintea călătorilor să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare” și care sunt afișate și în stații. Programarea menţionată se referă atât la liniile urbane, cât şi la cele din zona metropolitană Braşov.

 

Pentru o codificare cât mai exactă a liniilor metropolitane, care să vină în sprijinul utilizatorilor sistemului de transport public de călători din întreaga zonă metropolitană Brașov, Adunarea Generală a Acționarilor a Asociației pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov a decis modificarea indicativelor a patru linii metropolitane. Astfel, din 4 mai 2021:

  • Linia 120 Brașov – Cristian – Râșnov devine Linia 130;
  • Linia 310 Brașov – Feldioara – Rotbav devine Linia 320;
  • Linia 530 Brașov – Zizin – Purcăreni devine Linia 610;
  • Linia 531 Brașov – Cărpiniș – Tărlungeni devine Linia 611.

Menționăm faptul că orarele și traseele celor patru linii nu vor suferi modificări.

 

Din data de 5 mai 2021, RATBV va relua efectuarea curselor speciale gratuite pentru elevi, din cele cinci capete de traseu, respectiv Roman (plecări la orele 7.00 și 7.20), Triaj (plecări la orele 07.00 și 7.15), Rulmentul (07.00 și 07.15), Municipal (07.05 și 07.25) și Pelicanului/Avantgarden (plecare la ora 7.20). Informațiile despre trasee, respectiv stațiile intermediare și cele de destinație, precum și orele în care se ajunge în ele pot fi consultate pe site-ul societății www.ratbv.ro, precum și în stațiile de pe traseu.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: