Cum să vorbești ca liberal că pleacă tinerii din țară când ai plecat chiar tu în perioada guvernării…PNL

Culmea reprosului…Pe oriunde merge prin tara, in discursurile sale, deputatul PNL, Mara Mares, sustine ca tinerii au plecat din Romania si continua sa o faca si in prezent, fiind nemultumiti de actuala guvernare. Mai mult decat atat, liderul TNL promite ca daca ajunge la putere formatiunea politica din care face parte, lucrurile se vor schimba in bine. Numai ca, multi nu stiu ca sefa de la tineret este una dintre persoanele care au parasit Romania in urma cu cativa ani. Culmea este ca nu in perioada guvernarii PSD, ci chiar spre sfarsitul guvernarii PNL…inceput de guvernare PDL. Intre timp, PDL a devenit si el tot…PNL. Cu alte cuvinte, Mara Mares a parasit tara chiar atunci cand se aflau la putere cei din partidul sau, adica liberalii. Mai mult decat atat, actualul sef al PNL, Ludovic Orban, a fost in acea perioada Ministru al Transporturilor. Oare atat de slaba a fost guvernarea liberala de a fost nemultumita tanara deputat de a dat Romania pe Anglia? ”Absolventă a liceului St. Clare’s, Oxford, urmând programul IB (International Baccaualureate) între 2008-2010. Studii de licență la King’s College, University of London, Facultatea de Studii Europene și Internationale; Limba Spaniolă (2011- 2015)”, apare in CV-ul deputatului de Brasov.

Si unii vorbesc despre învățământ…

 

 

One thought on “Cum să vorbești ca liberal că pleacă tinerii din țară când ai plecat chiar tu în perioada guvernării…PNL

  • 17 aprilie 2019 la 9:51
    Permalink

    Ei si voi,asta este “fata lu’ tata”! Scoala “facuta” in anglia era in limba lor,la noi nu se poate traduce “ce anuma a invatat “fetita “lu’ taticu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: