Cum să fii șef la Consiliul Județean și să te lauzi cu fonduri europene când un oraș mic a atras bani cât tot județul…

Conducerea Consiliului Județean Brașov s-a lăudat la o televiziune locală cu atragerea de fonduri europene, deși numai Primăria Făgăraș a atras singură fonduri aproape cât tot județul. ”Am discutat despre Țara Făgărașului, despre proiectele pe care le-am implementat în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Brașov, despre sănătate, fonduri europene și infrastructură!

Contracandidaților mei le spun atât: “Binele se face în liniște. Restul e doar teatru și mult zgomot!” Iar făgărășenii sunt oameni așezați, greu de păcălit!”, se laudă pe pagina de facebook Adrian Veștea, doar că realitatea arată că alții stau mult mai bine…

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții administrației locale, până acum, Primăria Făgăraș a atras fonduri europene în valoare de 312  milioane de lei. Suma este una uriașă având în vedere că județul Brașov a atras fonduri în valoare de aproximativ 370 milioane de lei.

Din acest motiv și locuitorii din Făgăraș și-au îndreptat voturile către independentul Gheorghe Sucaciu, tocmai pentru că nu mai au încredere în PNL. Și cum de câteva zile și-a înaintat demisia Ioan Mareș, liderul PNL din Făgăraș, chiar în prag de alegeri, este clar că în Țara Făgărașului liberalii au probleme, iar alegătorii s-au săturat de gogoșile electorale.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: