Cum reacționează un consilier local din Râșnov când îl intrebi de proiecte

Un traseist politic din Râșnov susține pe facebook că are pregătite proiecte pe care vrea să le implementeze în mandatul viitor. Doar că, acesta a fost consilier local ales pe listele altui partid, dar proiectele nu s-au văzut. A votat ce au propus alții și cam atât, dar pe cont propriu, nimic. Oricum, nimeni nu l-a împiedicat să inițieze proiecte în trecut, doar că nu s-a vrut. Este vorba despre consilierul local Daniel Diaconu, din Râșnov. Fiind întrebat despre proiectele inițiate în mandatul său si unde va merge, dacă la Consiliul Local sau Județean, consilierul a considerat că trebuie să șteargă mesajul, semn că întrebarea despre proiecte și activitatea sa deranjează tare. De fapt, nu are ce să spună…altfel răspundea politicos la o întrebare pertinentă.

Între timp, opțiunile politice ale consilierului s-au schimbat, iar prin venele sale de ecologist a început să curgă sânge liberal, bineînțeles, pentru un loc călduț pe listele de la județ și locale, nu gratis. Interesul poartă fesul…De altfel, se spune că aceste cărți erau făcute de mult timp. Cum nu a făcut opoziție clară niciodată, este de înțeles cum juca în Consiliul Local din Râșnov.

Sperăm să intre în Consiliul Județean unde să și rămână pentru a urmări îndeaproape “proiectele” pe care le are (pe care le-a ținut bine ascunse)…

 

Apropo, tipul este candidat PNL la Consiliul Local si Consiliul Judetean, dar este consilier local ales pe listele PER. Dacă alți consilieri aflați în această situație și-au înaintat demisia din CL pentru că așa e corect, Diaconu ține cu dinții de scaun, nu a vrut să renunțe. Ce să mai înțeleagă electoratul?

 

One thought on “Cum reacționează un consilier local din Râșnov când îl intrebi de proiecte

  • 3 septembrie 2020 la 18:04
    Permalink

    Nu el trebuia să-și de-a demisia! Întrebarea mea este de ce nu PER nu i-a retras funcția și a permis că acesta sa stea in consiliu local din partea lor. Se pare că nu doar un amarat de politician are interese, și partidele au

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: