Cum pun în pericol viața șoferilor service-urile din Brașov (VIDEO)

La Brasov la unele ateliere de reparatii auto, inlocuirea conductelor de franare se face cu conducte destinate…frigiderelor. Cel putin asa sustin reprezentantii OPC Brasov, care au luat la puricat mai multe service-uri auto.

Descoperirile pe care le avem noi in prim plan sunt cele care tin de securitatea si siguranta consumatorilor. Din pacate, am descoperit si nereguli care pun in pericol clientii atelierelor auto cum ar fi inlocuirea unor conducte de frana cu conducte improvizate, neavizate si fara ca acea procedura sa respecte normele legale si prescriptiile producatorilor. Practic, se folosea o conducta care avea ca si destinatie principala circularea-recircularea freonului in frigidere. Aceasta era folosita pentru inlocuirea conductei originale de franare a autoturismului adaptata cu elemente rudimentare. Cu siguranta pune in pericol conducatorul auto, dar si participantii la trafic.

Sunt si chestiuni referitoare la informari incorecte, incomplete sau eronate, piese care sunt folosite si nu respecta conditiile legale si sunt chiar contrafacute , dar si alte aspecte legate de tarifare.  Aceste service-uri auto pot primi amenzi pana la 100.000 lei, dar si masuri complementare de rechemare in service a autoturismelor , dar si posibilitatea suspendarii activitatii pe perioada determinata”, a spus Sorin Susanu, seful CRPCR Brasov.

 

One thought on “Cum pun în pericol viața șoferilor service-urile din Brașov (VIDEO)

  • 10 mai 2017 la 20:46
    Permalink

    Asta (Susanu) e tot ala care zicea ca o “cafea marijuana” contine marijuana? Cretin notoriu

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: