Cum își pune viceprimărița Flavia numele pe autobuzele achiziționate de fosta conducere a Primăriei Brașov

Tupeu maxim! Deși nu au niciun merit la achiziționarea autobuzelor electrice, useriștii se laudă cu ele. Este și cazul viceprimăriței Flavia Boghiu, cea care își ”trage” câte un carton la fiecare știre din Primăria Brașov. Bineînțeles, câțiva pioni de la partid au grijă să inunde facebook-ul cu aceste postări. Culmea, viceprimărița ROZ a reușit performanța de a se lipi inclusiv de autobuzele electrice care au fost achiziționate în mandatul primarului George Scripcaru. Dacă postarea ar fi fost făcută de Lazlo Barabas sau Costel Mihai, cei doi viceprimari , nu ar fi fost o problemă, pentru că au fost acolo, dar să îți pui numele pe autobuzele cumpărate de alții, e chiar tupeu. Însă, cum useriștii nu au fost în stare să se pozeze cu ceva ce au făcut ei, vorbind aici de proiecte serioase, normal că ”fură” din ce au făcut alții.

Autobuze electrice = aer mai curat + transport în comun de calitate

Cifrele sunt clare: 51 de autobuze electrice au parcurs împreună peste 1.000.000 de km, iar aceasta înseamnă cu 800 de tone de dioxid de carbon mai puțin în aerul Brașovului. Autobuzele electrice nu doar că nu poluează, dar oferă și condiții bune de călătorie și reprezintă o alternativă la utilizarea mașinii în oraș.

Autobuzele, de 8 și de 12 metri lungime, sunt produse de compania SOR Libchavy din Cehia, au podea joasă, rampă de acces pentru persoane cu dizabilități, aer condiționat, afișaj electronic, aparate de validare contactless, supraveghere video, sistem automat de numărare a pasagerilor și pot transporta până la 53, respectiv 102 persoane. Încă 9 autobuze electrice urmează să fie recepționate în viitorul apropiat”, a scris în postare Flavia, fără să amintească măcar consilierii și conducerea Primăriei Brașov a cărui merit se datorează aceste achiziții de autobuze electrice.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: