Cum i-a mințit pe brașoveni administrația USR! Oamenii de partid din CA-ul RIAL, mandat pe 4 ani cu 3250 lei pe lună

Cum își plătesc liderii politici oamenii din partid? Prin Consiliile de Administrație!
În martie 2021, coaliția locală USR-PNL a votat schimbarea membrilor din Consiliul de Administrație al societății RIAL. Astfel, președinte al CA-ului a fost desemnată Maria Oprea, iar ca membrii au ajuns Gheorghe Alexandru Cosmin din partea USR și Roxana Cojocea din partea PNL. Cei trei ar fi trebuit normal să fie în CA doar 4 luni, până la o selecție. Foarte vocali, atât aleșii USR, cât și primarul Allen Coliban, susțineau că sub conducerea lor, oamenii vor fi numiți în CA-uri pe bază de competență, nicidecum pe bază de carnet de membru.
MINCIUNA USR! Cum este mimată selecția și unde sunt publicate aceste anunțuri de se înscriu doar apropiații partidelor
În urma selecției despre care nu a știut multă lume, întâmplător sau nu, au ajuns să rămână pe posturi tot cei trei ”meseriași”.
Prin AGA s-a decis ca cele trei persoane să aibă un mandat de 4 ani începând cu data de 11.09.2021 până la data de 10.09.2025. Bineînțeles, pe bază de competență au rămas cei 3, printr-o selecție dură, nicidecum pe linie de partid…Doar știe toată lumea cum se derulează selecția…
Oare cum pot să mai vorbească primarul Allen Coliban, viceprimărița Flavia Boghiu sau consilierii locali USR despre transparență, despre competență, despre concursuri pe bune, când au făcut acest blat ordinar cu PNL pentru ca oamenii de partid să încaseze lunar suma de 3250 de lei?
Oare ce încredere să mai aibă electoratul USR care a auzit în campania electorală cum liderii partidului susțineau că nu sunt ca ceilalți, nu vor trimite oameni din partid pe funcții și că se vor baza pe concursuri. Ce diferență este atunci între George Scripcaru și Allen Coliban dacă ultimul procedează exact ca primul?
Dacă în general, primarul Allen Coliban iese în live-uri pe facebook și vorbește despre activitatea sa, despre combinațiile făcute la RIAL nu a suflat nicio vorbă, a mers pe burtă, ca să nu afle brașovenii.
Curios ce spun simpatizanții USR care protestau prin fața Primăriei Brașov nemulțumiți de același lucru, doar că atunci era primar George Scripcaru…
Ce spunea Coliban în urmă cu câteva luni
”Continuăm reformarea administrației locale brașovene, ca în final aceasta să lucreze doar în interesul cetățeanului” a spus Allen Coliban, primarul Municipiului Brașov. Până acum au reformat-o bine, doar cu oameni de partid…Apropo, directorul Sorin Jula a ajuns la RIAL tot pe linie de partid. Și acesta este, chipurile, interimar…
Întrebarea este, chiar nu vă este rușine să mințiți brașovenii zi de zi?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: