Cum arată clasamentul din cadrul Cupei Continentale la Sărituri cu Schiurile

Râșnovul a fost din nou în top, în weekendul care tocmai s-a încheiat!
Sâmbătă și Duminică, la Complexul Olimpic de Sărituri cu Schiurile, Râșnovul a găzduit două etape ( fete și băieți ) din cadrul Cupei Continentale la Sărituri cu Schiurile.
Evenimentul sportiv care s-a desfășurat la Complexul Olimpic de Sărituri cu Schiurile a făcut parte din calendarul competițional al Federației Internaționale de Ski și a fost organizat de Federația Română de Schi Biatlon și Primăria Orașului Râșnov.
Timp de două zile peste 100 de sportivi din 20 de țări s-au întrecut pentru un loc pe podium.
Pe lângă reprezentanții României, la bara de start au mai fost prezenți sportivi din SUA, Norvegia, Italia, Slovenia, Polonia, Austria, Germania, Ucraina, Cehia, Elvetia, Ungaria, China, Japonia sau Kazakhstan.
Din partea țării noastre au participat 12 sportivi ( 5 fete și 7 băieți ). Echipa de fete a avut săritoare cu puncte în Cupa Mondială.
-Dana Haralambie
-Diana Trâmbițaș
-Alesia Mîțu-Coșca
-Delia Folea
La masculin, dintre reprezentanții echipei noastre, 3 sportivi români sunt calificați în Cupa Mondială, ca urmare a rezultatelor obținute în această iarnă:
-Daniel Cacina
-Andrei Feldorean
-Sorin Mitrofan
Reprezentantul României, la Cupa Continentală de Sărituri cu Schiurile, Sorin Mitrofan este legitimat la Clubul Olimpic Cetate Râșnov. El este și singurul sportiv al clubului nostru care este component al lotului olimpic și care este calificat la Cupa Mondială. În acest moment, prin participarea la competiții internaționale de nivel înalt, Sorin Mitrofan încearcă să adune cât mai multe puncte pentru a se putea califica la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Beijing.
În urma concursului de pe Valea Cărbunării, clasamentele au arătat astfel:
Sâmbătă:
  • Fete:
1. BRECL Jerneja – SLOVENIA
2. WANG Liangyao – CHINA
3. DONG Bing – CHINA
  • Băieți:
1. FETTNER Manuel – AUSTRIA
2. WOHLGENANNT Ulrich – AUSTRIA
3. SCHWANNMika – AUSTRIA
Duminică:
  • Fete:
1. BRECL Jerneja – SLOVENIA
2. DONG Bing – CHINA
3. SZWAB Joanna – POLONIA
  • Băieți:
1. SCHWANN Mika – AUSTRIA
2. FETTNER Manuel – AUSTRIA
3. URLAUB Andrew – SUA
Sursa: Orașul Râșnov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: